1 ceba grossa
3 grans d'all
2 cullerades de gingebre
3 culleradetes de comí molt
3 culleradetes de coriandre molt
3 culleradetes de mostassa
1 culleradeta de sucre
Una llauna de tomàquet triturat
80 g de mantega
Una mica d'aigua
Preparació
Tallem la ceba i la posem a estovar en una cassola amb oli calent amb l'all ben picat i el gingebre. Quan la ceba estigui tova, hi afegim el comí, el coriandre, la mostassa, el sucre i el tomàquet. Netegem la llauna amb una micona d'aigua (que no està el patí per llençar res) i també l'afegim a la cassola. Salpebrem i deixem que es faci la salsa amb poc foc i la cassola tapada. Un quart, vint minuts... Crec que va a gustos. A mi m'agrada fregir el tomàquet molta estona i tiro més llarg. En acabat, triturem la salsa per deixar-la ben fineta i hi afegim la mantega que es desfarà a mesura que remenem.
Notes
Em feia por tanta espècia, però crec que en afegir la mantega, la cosa ha quedat prou suau. Hem triomfat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada