Lluç
Patates
2 cebes
3 tomàquets
Vi blanc
Pebre vermell
Sal, oli i pebre
Preparació
Netegem i salpebrem el peix i el reservem. Mentres tant, pelem les cebes i les tallem a rodelles, pelem les patates i les tallem a rodanxes més aviat gruixudes, i netegem els tomàquets i els tallem per la meitat (o a terços, segons la mida). Ja tenim els ingredients preparats. Ara, escalfem el forn a 190º, oilem la safata on enfornarem el peix i hi fem un llit amb la ceba. La posem al forn uns cinc o deu minmuts. En acabar, repartim per sobre de la ceba les rodanxes de patata. Les salpebrem, les taquem amb pebre vermell i hi aboquem el vi (amb cura perquè no retiri els condiments de sobre els patates). Retornem la safata al forn i la deixem una mitja hora. Quan les patates estiguin gairebé llestes, trairem la safata del forn i hi afegim el peix. El salpebrem, el taquem amb pebre vermell i l'oliem una mica; vuit o deu minuts de forn i ja tindrem el pat llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada