dimarts, 22 de març del 2022

Pernilets de pollastre a la cervesa

Ingredients
12 pernilets de pollastre
2 cebes grosses
4 grans d'all
1 fulla de llorer
400 ml de cervesa
2 cullerades de pebre vermell
1 tassa de brou
Oli, sal, pebre i julivert

Preparació
Posem oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, hi posem els pernilets a daurar. Quan estiguin llestos, els traiem i els reservem, i en el mateix oli, però abaixant el foc, posem a estovar la ceba i l'all. No cal mirar-s'hi gaire per tallar-los perquè, en acabat, triturarem la salsa. Quan la ceba estigui prou tova, retirem la cassola del foc, hi afegim el pebre vermell i remenem bé perquè s'hi integri. Retornem la cassola al foc i ja podem afegir-hi la resta d'ingredients. Primer, el pollastre; remenem. Després, el brou i la cervesa; remenem. Per a acabar, el julivert i la fulla de llorer; remenem. Apugem el foc i esperem que arrenqui el bull. Abaixem el foc, tapem i deixem que es faci tot plegat uns 40 minuts.
Posem el pollastre en una safata, triturem la salsa i ja ho tindríem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada