Peres
Aigua
Sucre
1 canó de cCanyella
Llimona
Xocolata desfeta
Preparació
Pelem les peres i les posem a bullir vint o trenta minuts en una mescla d'aigua, sucre i el suc de mitja llimona (la proporció d'aigua i sucre és 10/1) que ha de cobrir les peres. Les deixem refredar dins de l'olla tapades. Si no les hem de menjar immediatament, les podem deixar al a nevera tal i com les teníem refredant-se; la cosa és que agafin el gust de l'almívar. Si les hem deixat ala nevera, pensem a treure-les un parell d'hores abans de consumir-les.
Ja només queda preparar una xocolata desfeta una mica espessa en el moment de servir-les. Es tracta de posar un fons de xocolata al plat i cobrir les peres amb més xocolata.
Notes
Per a evitar que les peres surin, els posem un paper de forn per sobre, que les toqui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada