diumenge, 8 de maig de 2022

Espàrrecs arrebossats

Ingredients
16 espàrrecs verds gruixuts
2 ous
100 g de pa ratllat
50 g de parmesà
60 g de mantega
oli, sal, pebre negre i julivert

Preparació
Retitem la part dura dels espàrrecs, els lliguem de quatre en quatre i els coem en aigua bullent salada durant cinc minuts. Els escorrem i els deixem sobre paper absorbent. Batem les dues clares amb un dels rovells amb una mica de sal i pebre i en un altre plat, mesclem el pa ratllat, el parmesà i pebre al gust.

Escalfem oli en una paella i passem els espàrrecs per l'ou i el pa ratllat abans de posar-los a la paella fins que siguin ben daurats. No posem tots els espàrrecs alhora perquè es refredaria l'oli.

Per emplatar, posem els espàrrecs i espolsem per sobre una mica de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada