dimecres, 20 d’abril de 2022

Costelles de xai al forn

Ingredients
Costelles de xai
Patates
Ceba
Pebrot
Tomàquet
Sal, pebre, all, julivert, oli, pa ratllat

Preparació
Pelem les patates i les tallem a rodanxes més aviat gruixudes. Les salpebrem i les oliem una mica i les posem a la safata. Ja les podem enfornar mentre s'escalfa el forn perquè trigaran mès a fer-se que la resta d'ingrdients. Pelem la ceba i la tallem a rodelles, i tallem el pebrot a tires. Quan el forn tingui la temperatura (180-190º), esperem una mica i afegim la ceba i el pebrot a la safata. Ja podem dedicar-nos a la carn.

Hem de fer una picada d'all i julivert (les proporcions van a gustos) que liquarem amb oli i farem servir per untar les costelles. Després d'untar-les, hi tirarem una mica de pa ratllat. Posem les costelles sobre el llit de patates i passats uns 15-20 minuts, engeguem el gratinador i deixem que es daurein les cotelles uns deu minuts. Les costelles han de quedar fetes i una mica daurades per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada