dimarts, 31 de maig del 2022

Merenga amb avellanes


Ingredients
2 clares d'ou
75 grams de sucre de llustre
1 culleradeta de MAizena
Unes gotes de suc de llimona
40 g d'avellanes moltes

Preparació
Escalfem el forn a 145º amb escalfor a dalt i a baix mentre muntem les clares a punt de neu. Quan ja tinguin la textura adequada, hi afegim el sucre, la Maizena i les gotes de suc de llimona. Ara, es tracta d'agregar a la massa amb molt de compte la meitat de les avellanes moltes.

En una safata, repartim la massa en piles iguals i les empolvorem amb la resta d'avellana molta. Abaixem el foc a 100º i deixem que es facin les merengues 45 minuts. És important deixar refredar les merengues dins del forn tancat perquè s'acabin d'assecar.

Notes
Si volem més quantitat (o si tenim més clares per aprofitar), multipliquem les quantitats dels ingrdients.
Vaig obrir el forn perquè es refredessin les merengues abans i... No s'ha de fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada