dimarts, 31 de maig de 2022

Rap al forn (II)

Ingredients
2 cues de rap sense pell
3 cullerades de fumet de peix
4 patates
1 ceba
4 gransd'all
3 pebrotets de caiena
Oli, julivert, sal, pebre, vinagre

Preparació
Mentre s'escalfa el forn (180º, escalfor a dalt i a baix), pelem i tallem les patates a rodanxes més aviat primes i la la ceba en juliana. Posem les patates i les cebes a fregir en un apaella fins que la patata tingui color. Les escorrem i les posem al fonsd'una safata per a enfornar. Les reguem amb el fumet.

Mentre es fregeixen les patates, salpebrem el rap i quan tinguem les patates a la safata del forn, col·loquem les cues sobre les patates i les oliem una mica. Enfornem uns 20 minuts.

Ara, daurem els alls laminats i els pebrotets de caiena també tallats. Quan el rap estigui llest, posem les cues a la safata amb què el servirem (a una banda les cues, a l'altra, les patates) les ruixem amb una mica de vinagre i les empolvorem amb julivert.

Quan els alls estiguin daurats, apaguem el foc i afegim a la paella els sucs de la safata del forn, remenem i repartim la mescla sobre el rap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada