dilluns, 23 de maig de 2022

Pa de pessic de cireres i albercocs

Ingredients
150 g de cireres
8 albercocs
250 g de farina de força
1/2 sobre de llevat químic
100 ml de mel
80 ml d'oli de gira-sol
1 culleradeta de canyella en pols
3 ous
1 iogurt cremós
1 cullerada de bicarbonat
1 pessic de sal

Preparació
Escalfem el forn a 180º, rentem els albercocs i les cireres, els espinyolem i els tallem: les cireres a meitats i els albercocs a daus. Cal reservar un parell o tres d'albercocs sense tallar i unes quantes cireres per guarnir el pa de pessic. Posem la mel a estovar al bany maria.
Ara que ho tenim tot preparat, comencem a preparar la massa. En un bol barregem l'oli, la mel, el iogurt, la canyella i, al final, els ous. Ara, afgim a poc a poc la farina mesclada amb el llevat i la sal i, quan tinguem una massa homogènia sense grumolls, hi afegim els albercocs i les cireres, i remenem perquè es reparteixin homogèniament.
Untem un motlle amb mantega i farina i hi aboquem la pasta. Guarnim la part de sobre amb les cireres i tires dels albercocs que hem reservat i enfornem (escalfor a sota) uns 40 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada