divendres, 20 de maig del 2022

Pollastre amb canyella

Ingredients
Pollastre tallat petit
Canyella
Farina
Aigua (o brou)
1 Tomàquet
1 Ceba
2 grans d'all
Oli, sal i pebre

Preparació
Salpebrem el pollastre i el deixem reposar mentre preparem el material. En un plat, posem canyella en pols i en un altre, farina. Ara es tracta de passar els trossos de pollastre per la canyella i, després, per la farina i posar-los a daurar en una paella. Hem d'anar amb compte de no posar el foc massa fort perquè la canyella es crema de seguida. Mentre es daura el pollastre, tallem la ceba i l'all ben petits i ratllem el tomàquet.

Quan tinguem el pollastre daurat, el reservem i colem l'oli de la paella per a abocar-lo a la cassola on acabarem el plat. Posem a estovar la ceba i l'all i, una mica després, afegim el tomàquet i deixem que sofregeixi una estona. Quan el sofregir faci bona pinta, hi afegim el pollastre i el got de brou. Remenem, tampem i deixem que es faci a poc foc tapat fins que el pollastre estigui tou. Hem de vigilar (i remenar) perquè no quedi es quedi sense suc.

Notes
La foto és d'internet (no he tingut temps de fer-la). Jo sempre que puc trec la pell del pollastre quan l'he de cuinar a trossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada