dimarts, 17 de maig del 2022

Cordero al chilindrón

Ingredients
Carn de be, tallada sense os
1 ceba
4 nyores
6 grans d'all
1 got petit de vi blanc
1 got gran d'aigua
3 tomàquets ratllats
Patates
Sal, pebre, farina, oli

Preparació
Posem a hidratar les nyores amb aigua calenta i enfarinem la carn. A la cassola on prepararem el plat, posem a daurar la carn i, en acabat, abaixem el foc, retirem la carn i la reservem. En el mateix oli posem a estovar la ceba i els alls tallats petits. Quan la ceba estigui tova, hi afegim el tomàquet, la polpa de les nyores i el got de vi. Apugem el foc per a evaporar l'aocohol i deixem que sofregeixi a poc foc deu minutys o un quart. Quan el sofregit estigui llest, hi afegim la carn i l'aigua, tapem i deixem que bulli tot plegat entre mitja hora i tres quarts fins que la carn estigui tova i la salsa travada.

Mentrestant, podem fregir unes patates tallades com per a acompanyar i una mica abans d'apagar el foc, les afegim a la cassola i remenem perquè agafin gust.

Notes
A la recepta original deia "pimientos choriceros" i jo he posat nyores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada