dimarts, 15 de novembre del 2022

timbal de verdures

Ingredients
Brots d'espinacs
Espàrrecs (només la part "granada")
Mongetes verdes primes
Cansalada tallada petita
Oli i sal

Prepració
En una paella, escalfem una mica d'oli i passem les fulles d'espinac i les reservem. Passem les mongetes i les reservem, i els espàrrecs. Molt poquet, només que es noti que hi han passat.
Muntem el plat amb un motlle perquè faci bonic. Una capa d'espinacs, una capa de mongetes, els espàrrecs repartits per sobre i tapem amb una segona capa d'espinacs.
Per a acabar, passem la cansalada per la paella fins que quedi cruixent i la repartim per sobre del timbal. Només queda posar unes escates de sal i ruixar-ho una mica amb oli d'oliva.

Notes
Vaig sentir el Fermí Puig que explicava aquesta recepta a la ràdio i que l'havia feta per homenatjar alguna cosa que tenia el color verd com a protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada