dilluns, 14 de novembre del 2022

Risotto amb camagrocs


Ingredients
Arròs
Camagrocs
Brou de verdures
Ceba
Sal, oli, vermut blanc
Formatge parmesà ratllat i en làmines

Preparació
Netegem i saltem el camagrocs en una paella. En acabat, els reservem. Tallem la ceba ben petita i la posem a estovar al a cassola on farem el risotto. Quan la tinguem llesta, hi afegim l'arrós que agafi color i, en acabat, posem el vermut, deixem que s'evaporil'añcohol i ja comença la festa de la paciència amb el brou i el risotto (anar posant cullerots de brou i esperar que l'arrós l'absorbeixi abans d'afegir-hi un altre). A mitja cocció, hi afegim els camagrocs i quan ja no ens quedi brou (uns vint minuts d'anar fent), hi afegim una mica de parmesà ratllat i remenem perquè s'incorpori bé a l'arrós (no ens passem de formatge perquè mataria el gust de la resta d'ingredients). Podem guarnir el plat amb lamines de parmesà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada