Vedella per estofar
3 patates grans
2 cebes mitjanes
3 pastanagues
2 grans d'all
1 got de vi negre
1 cullerada de farina
5 cullerades de tomàquet ratllat
1 fulla de llorer
3 gots de brou
Oli, sal i pebre negre
Preparació
Escalfem oli en una cassola i hi afegim la carn per daurar-la. En acabat, la reservem. Abaixem el foc, posem a la cassola les verdures tallades petites i deixem que s'estovim. Quan la verdura estigui llesta, afegim la carn a la cassola juntament amb el tomàquet, la farina i el vi. Salpebrem, remenem, hi afegim el llorer i el brou i deixem que faci xup-xup a foc lent entre seixanta i noranta minuts (la carn ha de quedar tendre). Mentrestant, pelem les patates i les tallem a rodanxes (o com ens agradi mes). Quan toqui, les afegim a la cassola (si cal, hi podem afegir aigua o brou) i esperem a servir el plat que les patates estiguin fetes.
Notes
Jo vaig truturar les verdures abans d'afegir les patates a la cassola (evidentment, això vol dir que s'ha de retirar la carn, cosa que és lenta).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada