dilluns, 8 de maig del 2023

Espàrrecs arrebossats amb ametlles

Ingredients
24 espàrrecs verds prims
70 g d'ametlla en pols
4 cullerades de pa ratllat
1 ou (potser en caldrà un altre)
4 cullerades de farina
Oli, sal

Preparació
Talem la part dura dels espàrrecs i els posem a estovar cinc minuts en aigua bullent amb sal. En acabat, els refredem i els eixuguem.

Preparem tres plats: un, amb la farina; el segon, amb l'ou batut, i el tercer, amb l'atmetlla i el pa ratllat mesclats. Passem els espàrrecs d'un en un per cada plat (en l'ordre indicat) i, al final, els espolsem una mica. En acabat, els fregim a la paella amb l'oli calent un minut per cada banda.

Notes
És una recepta de l'Esclat. Ells la fan amb avellanes triturades; jo tenia ametlla en pols a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada