Ingredients
1 escalunya
1 got de sidra brut
20 cl de crema fresca
100 g de cansalada
3 o 4 carabassons petits
Preparació
Fem les tallarines amb la part del ratllador que ens permet tallar làmines de verdures i les posem a coure tres o quatre minuts en aigua bullent salada. En acabat, les escorrem i les reservem.
En una paella posem a estovar l'escalunya amb una mica de mantega i, quan estigui a mig fer, hi afegim els talls de cansalada. Quan la ceba estigui llesta, desglacem la paella amb la sidra i deixem que redueixi tot plegat amb el foc baix. Hi afegim la crema i deixem que torni a reduir. Salpebrem en acabat.
Notes
La recepta és de la web d'Isigny Sainte Mère.
A la foto es veu un munt de salsa. És perquè no vaig calcular bé: vaig fer el plat per a una racció, però no vaig dividir les quantitats per fer la salsa...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada