dilluns, 6 de març del 2023

Entrepà de pernil i formatge

Ingredients
Pa
Pernil salat
Tomàquests secs
Formatge tou de vaca
Brots d'espinacs
Mantega
Pesto

Preparació
Untem de pesto els dos talls de pa i sobre la base col·loquem en aquest ordre els ingredients següents:
  • Tomàquets secs sencers
  • Pernil salat. Fem una capa que ocupi la base
  • Talls primets de formatge tou de vaca
  • Trossets de tomàquet sec
  • Brots d'espinacs
Tapem l'entrepà i posem a daurar una mica de mantega en una paella i passem l'entrepà uns cins minuts per banda. Mentrestant, escalfem el forn a 220º i hi posem l'entrepà entre cinc i deu minuts vigilant que no es cremi.

Notes
Jo vaig fer servir xapata, però crec que ha de quedar millor amb pa de pagès: la crosta de la xapata es va ennegrir massa ràpid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada