Ingredients
1 ceba
2 grans d'all
2 peres
Llom de porc a talls
Fulles de llorer
Pebre negre en gra
100 ml de vinagre de poma
100 ml d'aigua
2 cullerades de mel
Oli i sal
1 ceba
2 grans d'all
2 peres
Llom de porc a talls
Fulles de llorer
Pebre negre en gra
100 ml de vinagre de poma
100 ml d'aigua
2 cullerades de mel
Oli i sal
Preparació
En una cassola, marquem els talls de llom. No els hem de cuinar, es tracta de marcar-los. Els reservem. En el mateix oli, estovem la ceba i els alls tallats en juliana, amb el llorer i el pebre en gra. Quan la ceba estigui gairebé llesta, hi afegim les peres tallades a quarts, salem i deixem que es faci tot plegat uns cinc minuts més a foc suau. En acabat, hi afegim el vinagre, l'aigua i la mel i remenem amb cura perquè tot quedi ben incorporat. Quan tinguem la salsa llesta, retornem els talls de llom a la cassola, ho coem tot plegat uns cinc-deu minuts i deixem que reposi el plat amb el foc apagat abans de servir-lo.
En una cassola, marquem els talls de llom. No els hem de cuinar, es tracta de marcar-los. Els reservem. En el mateix oli, estovem la ceba i els alls tallats en juliana, amb el llorer i el pebre en gra. Quan la ceba estigui gairebé llesta, hi afegim les peres tallades a quarts, salem i deixem que es faci tot plegat uns cinc minuts més a foc suau. En acabat, hi afegim el vinagre, l'aigua i la mel i remenem amb cura perquè tot quedi ben incorporat. Quan tinguem la salsa llesta, retornem els talls de llom a la cassola, ho coem tot plegat uns cinc-deu minuts i deixem que reposi el plat amb el foc apagat abans de servir-lo.
Notes
Qui diu peres, diu pomes...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada