dimecres, 27 de gener del 2016

Vol-au-vent

Per endolcir l'espera mentre el tió "carregava les piles" vam fer una mica de sopar a casa, tot "pica-pica". Al súper vaig comprar vol-au-vent fets, de mida mitjana (una mossegada una mica exagerada) i vaig preparar tres farciments diferents.

Formatge batut amb salmó
Com ens indica el nom, vaig mesclar formatge batut amb salmó i una mica de cebollí.

Formatge batut
Per als al·lèrgics al peix, vaig preparar uns quants vol-au-vent només amb formatge i cebollí (el cebollí dóna frescor als plats), coronats amb una tàpera o una nou.

Sobrassada i mel
Vaig posar a escalfar sobrassada amb una mica mel i un pensament d'aigua. Tot ben mesclat. Quan hem aconseguit una pasta uniforme i flonja, ja ho tenim.

El resultat final, molt aparent

Nota
Tinc pendents uns enfilalls de gamba i mozzarella (Laura, m'he guardat el paper) perquè quan ho vaig proposar a casa les cares eren un poema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada