Ingredients
2 carabassons petits
2 pastanagues
200 g de mongeta tendra
1 pebrot escalivat
200 g de formatge emmental
Sal, pebre, oli
Preparació
Tallem els carabassons en trossos de 4/5 cm de llarg i els posem en una safata al microones uns quatre minuts a màxima potència. Els deixem refredar i els buidem.
Tallem les pastanagues a tacs molt petits, els
escaldem i els reservem. Fem el mateix amb la mongeta tendra.
Preparem la crema de pebrot escalivat posant
un pebrot escalivat amb una mica d'aigua i una mica d'oli al got de la minipímer
i anar fent fins que tingui la textura que toca.
Quan el carabassó s'hagi refredat, el buidem amb una cullereta.
Fem una capa de salsa en el plat, posem els
canons de carabassó verticals sobre la salsa i els farcim amb les pastanagues i
les mongetes.
La galeta d'emmental que cobreix tot plegat es
fa tallant el formatge en tacs (o làmines), posant-lo entre dos fulls de
paper de forn i anar fent cops de 30” de microones i deixant-lo refredar una mica, fins que quedi cruixent
(galeta).
Nota
El resultat és tan aparent com el nom.
L'original de la recepta el teniu a la web de
l'Ada Parellada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada