divendres, 8 de juliol del 2016

Carabassó farcit de verdures amb crema de pebrot escalivat

Ingredients
2 carabassons petits
2 pastanagues
200 g de mongeta tendra
1 pebrot escalivat
200 g de formatge emmental
Sal, pebre, oli

Preparació

Tallem els carabassons en trossos de 4/5 cm de llarg i els posem en una safata al microones uns quatre minuts a màxima potència. Els deixem refredar i els buidem.

Tallem les pastanagues a tacs molt petits, els escaldem i els reservem. Fem el mateix amb la mongeta tendra.

Preparem la crema de pebrot escalivat posant un pebrot escalivat amb una mica d'aigua i una mica d'oli al got de la minipímer i anar fent fins que tingui la textura que toca.

Quan el carabassó s'hagi refredat, el buidem amb una cullereta.

Fem una capa de salsa en el plat, posem els canons de carabassó verticals sobre la salsa i els farcim amb les pastanagues i les mongetes.

La galeta d'emmental que cobreix tot plegat es fa tallant el formatge en tacs (o làmines), posant-lo entre dos fulls de paper de forn i anar fent cops de 30” de microones i deixant-lo refredar una mica, fins que quedi cruixent (galeta).

Nota
El resultat és tan aparent com el nom.

L'original de la recepta el teniu a la web de l'Ada Parellada.

He tornat a fer el plat i he canviat el farcit. Hi he posat la polpa del carabassó, pastanaga i porro tot molt picat i passat per la paella fins que ha quedat una mena de pasta. Crec que ha guanyat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada