La salsa va quedar massa clara pel meu gust... |
Xampinyons
Ceba
Botifarra negra
Alls
Sal, pebre i oli
Pasta de canalons
Preparació
Piquem la ceba i la sofregim la ceba fins que sigui transparent, mentre es fa la ceba, piquem els xampinyons i els afegim a la ceba abans no s'acabi de fer. Remenem. En una altra paella, desfem una mica la botifarra i, quan estigui llesta, l'afegim a la mescla de ceba i xampinyons. Remenem perquè s'incorporin bé tots els ingredients i, en acabat, deixem que es refredi. Ja tenim el farcit.
Fem bullir els canelons i, quan estiguin llestos, els escorrem i els deixem refredar.
Ara, toca omplir els canalons i donar-los forma.
Abans de servir-los, els escalfem i els salsem.
Notes
He posat salsa de ceba, perquè he pensat que li quedaria bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada