Ingredients
1 espatlla de be
1 ceba grossa
100 g de mantega
2 grans d'all
1 cullerada petita de comí en pols
1 cullerada petita de canyella en pols
1 cullerada petita de gengibre en pols
1 cullerada petita de pebre vermell
1 cullerada petita de safrà en pols
Oli, sal i pebre
Preparació
Estovem la mantega i, més o menys en gastem la meitat per a pringar la pota. Després, la salpebrem. Mesclem en un bol la resta d'ingredients (la ceba i l'all tallats ben petits) i remenem perquè s'integrin. Ara, repartim la meitat de la mescla sobre l'espatlla i l'altra meitat, amb la mantega que ha sobrat, a la safata.
Hem de deixar que la carn agafi gust a temperatura ambient, aproximadament, una hora. Escalfem el forn a 170/180º i enfornem l'espatlla aproximadament una hora per quilo. La peça ha de quedar daurada i la pell, cruixent.
Notes
És una recepta marroquina. Ha tingut molt d'èxit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada