dimecres, 5 de gener de 2022

Coulant de xocolata i xixona

Ingredients
200 g de torró de xixona
100 g de llet
4 ous
75 g de sucre
115 g de xocolata negra
75 g de mantega
65 g de farina
15 g de cacau en pols

Preparació
Preparem l'interior del coulant triturant el torró de xixona i la llet. En acabat, repartim la mescla en unes glaçoneres de silicona i cap al congelador.
Muntem el ous als quals anirem afegint el sucre. Mentrestant, posem a fondre la mantega i la xocolata. Deixem que es refredi la mescla. Quan estigui a temperatura ambient, l'afegim als ous muntats sense pressa amb l'espàtula. En acabat, hi incorporem la farina i el cacau en pols ambel mateix sistema.
Omplim amb la massa uns motlles circulars de sis centímetres coberts amb paper sulfurat fins a omplir-los dues terceres parts i enfosem en el centre de cada motlle un glaçó de torró. Enfornem el resultat nou minuts a 200º i, quan s'hagin refredat els coulants, els congelem. Un cop congelats, els desemmotllem i els tornem al congelador fins al moment de servir-los. Abans d'emplatar-los, només caldrà escalfar cada coulant al microones 30 segons a màxima potència.

Notes
La recepta l'he tropbada a l'Esclat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada