dimecres, 10 d’agost del 2022

Mandonguilles amb salsa de iogurt

Ingredients
Carn picada de vedella
1 ceba picada
1 cullerada d'anet
1/2 culleradeta de cardamom
1 culleradeta de comí molt
Sal, pebre i oli

Preparació
Mesclem la carn amb les espècies en un bol (ja sabeu: anar fent sense pressa) i formem tantes mandonguilles com puguem: si són massa gruixudes, costaran més de coure i de menjar... Les fregim i les deixem escórrer en paper absorbent. Quan les tinguem fetes, les posem a escalfar amb la salsa i ja les podem servir.

Notes
No poso quantitat perquè això va a "panxes"... 
Darrerament, quan faig mandonguilles, les palano una mica a l'hora de fregir-les i m'estalvio de fer-les rodar tants cops a la paella.
Crec que quedarà millor si canviem la ceba per cibulet. Per molt que et matis, la ceba sempre queda grossa i desmanega les mandonguilles.
La recepta original no ho deixa, però vaig enfarinar les mandonguilles abans de fregir-les.
Queda bñe menjar-les amb pa de pita (t'estalvies els coberts!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada