dilluns, 12 de desembre de 2022

Mandonguilles amb patates

Ingredients
Patates
Pastanagues
Cebes
brou de carn
Sal, pebre, oli

Preparació
Preparem les mandonguilles com de costum, les enfarinem, les daurem i les reservem. Pelem la ceba, la piquem i la posem a estovar amb poc foc uns vint minuts. Mentrestant, ratllem les pastanagues i les incorporem a la ceba. Deixem que es faci tot plegat uns deu minuts més. Mentre es fa el sofregit, pelem les patates i les tallem a daus petits, quan la pastanaga i la cebaestiguin llestes, afegim les patates a la cassola i les daurem una mica. Quan les tinguem daurades, aboquem el brou i deixem que bulli tot plegat uns deu minuts. Afegim les mandonguilles a la cassola, apugem el foc i, quan torni a bullir, tapem i deixem que es faci tot plegat uns vint minuts més.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada