dilluns, 17 de juliol del 2023

Coca Anne

Ingredients
Un full de pasta de full
Mostassa
Làmines de fomatge cheddar
Tomàquets
Sal, pebre, oli, orenga

Preparació
Estirem la pasta de full sobre una safata del forn (amb el paper que ve en el paquet) i la punxem molt perquè no s'infli. Repartim la mostassa per la base i per sobre hi posem les l'amines de formatge (tot cobert). Tallem els tomàquets a rodanxes i els col·loquem sobre el formatge fent que les rodanxes muntin una mica les unes sobre les altres. Salpebrem, repartim generosament orenga i, per acabar, un rajolí d'oli i cap al forn que tindrem calent a 200º (per sobre i per sota) uns 20/30 minuts (e que digui el paquet de la paesta).

Notes
La recepta és tal qual la va dictar la Mireia Carbó a la ràdio.

Es pot menjar calenta, freda o tèbia.

Es pot canviar la base per pasta brisa o pizza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada